image-306358-foto_gevel_praktijk_verkleind-e4da3.jpg
image-306359-foto_wachtzaal_praktijk_verkleind-c51ce.jpeg
Missie en Visie
​​​​​​​
Dierenartspraktijk De Doncker is op dit moment een éénmans-praktijk voor kleine huisdieren en paarden.
Opgericht in 2007 na verscheidene jaren in gespecialiseerde praktijken en klinieken gewerkt te hebben, is de praktijk op korte tijd gegroeid naar een goed uitgeruste praktijk voorzien van bloedonderzoekmachines, radiografie, echografie, endoscopie, gasanesthesie, gespecialiseerd chirurgisch materiaal, hospitalisatiefaciliteiten met infusiepompen.

Ondanks de recente opleiding, en dus ook kennis, van uw dierenarts, legt hij er zich op toe om zich regelmatig bij te scholen en om op die manier de steeds evoluerende aspecten van het beroep grondig onder de knie te hebben.

Kwaliteit en service zijn voor mij dé zaken die van een klant een ''tevreden klant'' maken en van een patiënt een ''gezonde vrolijke viervoeter vol levenskwaliteit'' maken.
Kwaliteit bestaat erin vooreerst de patiënt grondig te onderzoeken om aansluitend te beslissen welke verdere onderzoeken noodzakelijk zijn om tot een juiste diagnose te komen. Een probleemgerichte aanpak. Enkel door het exacte probleem te kennen, kent men de oplossing!
Service bestaat hierin een klantvriendelijk beleid te voeren waarbij zaken als een goede communicatie met de klant en een goede nazorg en opvolging van de patiënt uiterst belangrijk zijn.

Geneeskunde is nog nooit een zwart-wit wetenschap geweest. Als dierenarts is het dan ook onze plicht mensen goed te informeren over de mogelijke oplossingen voor een gezondheidsprobleem maar ook te beseffen dat steeds de eigenaar het baasje is van zijn/haar huisdier. Wij bieden graag de mogelijkheden om samen tot een oplossing voor uw huisdier te komen.

Ik streef er dan ook naar dat elke eigenaar maar ook elke patiënt met een goed gevoel de praktijk verlaat!